dr. Marija Turnšek Mikačić, predavateljica,  mednarodni NLP trener (licence INLPTA, DVNLP, IANLP), NLP coach (mednarodni program – International Coach Federation – ICF), Vodi šolanje coachev

in kariernih coachev. Predava osebni in karierni coaching, s poudarkom na coachingu za brezposelne osebe, osebe s posebnimi potrebami, osebe 50+, itd. O sebi pravi: »Sem mala punčka, ki se celo življenje uči in pri tem spodbujam tudi druge.«

dr. Tit Turnšek, predavatelj, coach in karierni coach, predava v šoli za coache in karierne coache ter karierni,  prodajni  in konfliktni coaching. O sebi pravi: »Sem  dobri palček, ki prinaša v dušo optimizem in željo za akcijo«

Branka Urbanija, podjetnica, oblikovalka, antropologinja, NLP mojster coach, karierni coach, raziskovalka, inovatorka, motivatorka. Sebe imenuje: Snovalka lepših in boljših svetov.

Anamarija Mulej, podjetnica, oblikovalka, kreativna vodja, strateška načrtovalka, NLP praktik, učiteljica, motivatorka, coach, karierni in poslovni coach, NLP&coach  na dr. študiju psihologija na UCN.  »Navdihujem da osmišljamo življenje«

Sonja Kitak, coach na dr. študiju Psihologija osebnosti, vodja skupine za osebno rast, prof. fizike, optimistka, motivatorka vseh, ki želijo in pridejo po-moč in svežo energijo.

Mag. Tanja Bogataj Upravni manager, coach in NLP praktik; vodi delavnice in izvaja coaching za posameznike in skupine, s

poudarkom na osebnostni in poslovni odličnosti. O sebi pravi: »Polna energije, s pozitivnim pristopom do življenja, usmerjena v stalno izboljševanje in odkrivanje novega, z željo polno živeti svoje življenje.«

Anton Urbanija

Mag. Tea Smonker Univ.dipl.socialna delavka, magistrica znanosti - socialno delo v skupnosti, pedagoško andragoška izobrazba - usposabljanje za delo z odraslimi, coach in karierni coach, NLP master - praktik,  gong mojster, usposobljena za zvočno masažo s tibetanskimi posodami, voditeljica gong joge, voditeljica joge smeha, Reiki mojster. Življenjsko vodilo: Jaz sem ki sem - kar je zgoraj to je spodaj.

Tončka Godina, prof. slovenskega in ruskega jezika s književnostmi, mednarodna licenca NLP, praktik – GANLP in licenca Richarda Bandlerja /ZDA/; licenca mojstra poslovne komunikacije GANLP – /Nemčija/ in licenca trenerja NLP /GANLP/; NLP coach